T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Antalya Bilim ve Sanat Merkezi

DEĞERLER EĞİTİMİ

Merkezimizde "Değerlerine Sahip Çık Değerin Artsın" Etkinliği çerçevesinde yapılan projelerin sunumları 04.06.2015 Perşembe günü gerçekleştirildi.

ANTALYA BİLİM VE SANAT MERKEZİ "DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK DEĞERİN ARTSIN...'' ETKİNLİĞİ - YILIN DEĞERİ "VATANSEVERLİK"

 Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimizde uygulanan Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, merkezimizde her yıl bir değerimizi ön plana çıkararak, öğrencilerimizle değerlerimize katkıda bulunacak farklı düşüncelerini uygulamaya yönelik etkinlik yapıyoruz.

Geçtiğimiz yıl ''iyilik'' değerimizi öne çıkararak "İnsanları mutlu edecek en büyük iyilik nedir?" diye sormuştuk ve bir yarışma düzenlemiştik. Yarışma sonunda öğrencilerimizin etkileyici fikirleri ortaya çıktı.

Bu yıl da Çanakkale Zaferimizin 100. Yılı olması nedeniyle "Vatanseverlik " değerimizi işlemeye karar verdik. Etkinlikte öğrencilerimize  ülkemizin ortak değerlerini  ve bu değerlerin korunması ve geliştirilip canlı tutulması için " Sen olsan ne yapardın?" diye sorduk. 

Merkezimiz Teknoloji ve Tasarım Birimince gerçekleştirilen "Değerlerine Sahip Çık Değerin Artsın" Etkinliği çerçevesinde ortaya çıkan projelerin sunumları 04.06.2015 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin; Bayrak, Dil, Vatan Sevgisi ve Kültür vb. gibi ortak değerlerimize yönelik yaptıkları çalışma ve projelerin sunumları, izleyiciler tarafından beğeni topladı. Çalışmalarından dolayı Danışman öğretmenimiz Ülker TUNCA ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...

 

Değerler Eğitimi.1 Değerler Eğitimi.2 Değerler Eğitimi.3 Değerler Eğitimi.4 Değerler Eğitimi.5 Değerler Eğitimi.6 Değerler Eğitimi.7 Değerler Eğitimi.8 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.06.2015 - Güncelleme: 27.06.2021 01:26 - Görüntülenme: 3667
  Beğen | 0  kişi beğendi