(IPA) PROJESİ

Avrupa Birliği Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından finanse edilen ve izlenen  "Bütünleştirici Eğitim için Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı" kapsamında geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA-Instrument for Pre Accession)'nın "İstihdam, Eğitim, Sosyal Politikalar" bileşeni altında düzenlenen Yes to High Quality of Instruction for the Special Education!- Özel Eğitimde Kaliteli Öğretime Evet! İsimli proje Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ORGM) bünyesinde yürütülmektedir.  Özel yetenekli öğrencilerle çalışan bilim sanat merkezi öğretmenlerinin eğitim-öğretim süreci içerisinde, eğitim bilimleri alanındaki bilgi ve becerilerinin arttırılması ve bu süreç içerisinde yenilikçi yaklaşımları uygulamalı olarak kullanabilmelerinin sağlanması amaçlanan proje kapsamında Dr. Selda DEMİRÇALI tarafından, Bilsem ve Kepez ilçesi üstün yetenekli öğrencilere eğitim veren destek eğitim odası öğretmenlerine "Bütünleştirici Eğitim kapsamında özel yetenekliler, proje bilgilendirme ve yaygınlaştırma" amaçlı eğitim düzenlenmiştir.

08-04-202208-04-202208-04-202208-04-202208-04-202208-04-2022

Yayın: 08.04.2022 - Güncelleme: 08.04.2022 10:46 - Görüntülenme: 312