"KAYES İLE KRİPTOLOJİ ÖĞRENİYORUM "

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE TÜBİTAK işbirliği ile yürütülen Matematik Seferberliği ve 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında Antalya Bilim ve Sanat Merkezi matematik birimimiz öğretmeni ARZU ÇAĞLAR' ın danışmanlığında öğrencilerimiz; Cansu AYTAR, İrem ESKİ ve Emre KAYA tarafından "KAYES İLE KRİPTOLOJİ ÖĞRENİYORUM "projesi hazırlanmıştır. Çalışmamızın Scratch uygulamasının okutularak okul dışında matematiğin yaygın olarak ulaşılabilirliğine katkı sağlamak amacıyla Kepez Belediyesi ile gerekli yazışmalar ve görüşmeler sonrasında çalışmamızın afişinin Kepez bünyesinde yer alan etüt merkezleri, Kepez Bilim Merkezi, otobüs durakları ve Kepez belediye binasında asılması noktasında destekleri alınmıştır.

Matematik seferberliğine katkı sağlamak amacıyla yaptığımız çalışmamızda desteklerini esirgemeyen başta Kepez Belediye Başkanı Sayın Hakan TÜTÜNCÜ olmak üzere, bizleri makamında kabul eden Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa ÖZSOY ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürü Selim TIRAŞ' a ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Matematik Sokakta.18-01-202318-01-202318-01-202317-01-2023

Yayın: 18.01.2023 - Güncelleme: 18.01.2023 11:12 - Görüntülenme: 283