T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Antalya Bilim ve Sanat Merkezi

KONYA´YI FETHETTİK

Tubitak 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Konya Bölge Finali´nden bir adet birincilik; bir adet ikincilkle dönüyoruz.

Biyoloji Öğretmenimiz Hatice ÜSTÜNER´in danışmanlığında öğrencilerimiz Arzu Al ve Kuzey YILDIZ tarafından hazırlanan bir adet Biyoloji Projesi; Fen Bilgisi Öğretmenimiz Ümit ALTINOK´un danışmanlığında öğrencilerimiz Sudenaz HOYRAZ ve Mehmet Enes ARSLAN ve Kimya öğretmenimiz Ramazan ALÇA´nın danışmanlığında öğrencilerimiz Suat Arda YENİTÜRK ve Yiğit Berk KARAGÖZ tarafından hazırlanan iki adet kimya projesi; Matematik öğretmenimiz Gülnur ÖZBEK´in danışmanlığında Süleyman Baha DİKİCİ ve Miraç BAŞAKIN tarafından hazırlanan bir adet Matematik projesiyle Tubitak 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Konya Bölge Finaline katıldık.

 

Yarışma sonucunda Matematik öğretmenimiz Gülnur ÖZBEK´in danışmanlığında Süleyman Baha DİKİCİ ve Miraç BAŞAKIN tarafından hazırlanan "Matematik Bilen Kurbağalar" adlı projeyle Birincilik; Fen Bilgisi Öğretmenimiz Ümit ALTINOK´un danışmanlığında öğrencilerimiz Sudenaz HOYRAZ ve Mehmet Enes ARSLAN tarafından hazırlanan "Köpük Bardaklarda Bekletilip Soğutulan Sıcak Suyun Su Pireleri Üzerindeki Etkisi" adlı projeyle İkincilik almışlardır. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlar; başarılarının devamını dileriz.

     17-04-201717-04-201720-04-201720-04-2017

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.04.2017 - Güncelleme: 25.06.2021 13:51 - Görüntülenme: 605
  Beğen | 0  kişi beğendi