MERKEZİMİZDE İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK "Öğrencileri sınavlara hazırlamak, içsel ve dışsal motivasyon kaynakları" KONULU EĞİTİM VERİLDİ.

Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından British Council ve Sabancı Vakfı iş birliği ile yürütülen Birlikte İngilizce (English Together) projesi  İngilizce öğretmenlerimizin sürekli meslekî, alan ve bireysel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla yürütülmektedir. Proje kapsamında yerel ihtiyaçlara göre yabancı dil eğitim ve öğretim süreçlerinin şekillendirilerek, niteliğin artırılması ve öğrencilerin İngilizce dört dil becerisinin desteklenmesi için İngilizce öğretmenlerinin kullandıkları öğretim yöntem ve tekniklerini geliştirmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır.Bu amaçla  okulumuzda ,Kepez’de bulunan İngilizce öğretmenlerimize,  Kurum Müdürümüz Arif Aydenız’inde katıldığı,projede  eğitim görevlis i olarak yer alan  Nasiye Yamaç Şahin tarafından  ‘’Öğrencileri sınavlara hazırlamak,içsel ve dışsal motivasyon kaynakları’’ konusunda eğitim verilmiştir.

19-01-202419-01-2024

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 11:42 - Görüntülenme: 44