T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Antalya Bilim ve Sanat Merkezi

Okul Aile Birliğimizin İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay´ı Ziyareti

İlimiz Kepez İlçesi Bilim ve Sanat Merkezi Okul Aile Birliği, İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Nuri Gülay'ı makamında ziyaret etti...

Ziyarette Bilim Sanat Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Fatma İnanç; "Üstün yetenekli çocuklarımızın yetiştirilmesinde okulumuza vermiş olduğunuz destek bizleri çok mutlu etmektedir. Sizlerin okulumuza yapmış olduğu destekler sayesinde, öğrencilerimiz yeteneklerinin geliştirerek milli ve manevi duygularını bilen ileri de ülkemize büyük katkılar sağlayabilecek öğrenciler olarak yetişmektedir. Bu durumu bilen kamuoyu da sizi Yılın Milli Eğitim Müdür seçerek yapmış olduğunuz tüm desteği tescillemektedir. Sizleri yürekten kutluyoruz" dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Nuri Gülay; "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak vizyonumuzu öğrenci odaklı olarak geliştirmekte hedeflerimizi ise ülkemizde başarıdan başarıya koşan milli ve manevi duygularını bilen insan odaklı çalışan bireyler yetiştirmek olarak belirlemekteyiz. Bilim sanat merkezindeki öğrencilerimiz de bizlere bu konu hep destek olmaktadır. Öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret.2015

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.06.2015 - Güncelleme: 27.06.2021 01:28 - Görüntülenme: 526
  Beğen | 0  kişi beğendi