TÜBİTAK 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Bölge Finalindeyiz

TÜBİTAK 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Antalya BİLSEM adina 17 proje 25 öğrenci ile başvuru yapılmış, 8 ogrencimizin 4 projesi başarılı bulunarak Konya Bölge sergisine davet edilmiştir. TÜBİTAK 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bolge Finaline , Gülnur Özbek danışmanlığında Süleyman Baha Dikici -Mirac Basakin,Hatice Ustuner danışmanlığında Arzu Al-Kuzey Yıldız,Ramazan Alca danışmanlığında Suat Arda Yeniturk-Yiğit Berk Karagöz,Ümit Altınok danışmanlığında Sudenaz Hoyraz-Mehmet Enes Arslan isimli öğrencilerimiz davet edilmiştir. Öğrenci ve ögretmenlerimizi tebrik eder... Başarılar dileriz...

27-03-2017

Yayın: 27.03.2017 - Güncelleme: 25.06.2021 14:09 - Görüntülenme: 519