Etiket Sonuçları: Müze

BATEM´den Aromatik Bitkiler Alındı

Ara

Doğal Hayat Müzesinin dış dizaynı ve iç tefrişatı için Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Ramazan Süleyman Göktürk,Yrd. Doç.Dr. Mustafa Yavuz, Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Zuhal Kaynakçı Elinç, Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Merkez müdürümüz Arif Aydeniz ve Biyoloji Öğretmenimiz Hatice Üstüner ile fikir alış verişi yaparak çalışmalara başlandı. Sanat öğrencileri yaratıcı düşüncelerini bilim çalışmaları ile biraraya getirdi.

Ara

Doğal hayat müzesi iç ve dış dekorasyon çalışmaları Akdeniz Üniversitesi Resim Bölümü öğrencileri ile devam ediyor.

Ara

Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Botanik Anabilim Dalı Öğretim Üyeleinden Prof.Dr. Ramazan Süleyman Göktürk ile Zooloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Mustafa Yavuz hocalarımız merkezimizi ziyaret ettiler.

Eyl

Kepez Belediye Başkanımız Hakan TÜTÜNCÜ, Merkezimizde Doğal Hayat Müzesi Yapım Çalışmalarını İnceledi

Mrt

Kepez Belediye Başkanımız Syn. Hakan TÜTÜNCÜ, Merkezimizi ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Şbt

Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa YAVUZ ile Türk Kadınlar Birliği Kemer Şubesi Başkanı Hacer AKDAĞ Müze kurulumu için ziyarette bulundular...