Etiket Sonuçları: tarih

May

MEB Yenilikçilik Ödülleri kapsamında; Tarih Öğretmenimiz Sedat Altaş Biyoloji Öğretmenimiz Hatice Üstuner ve Coğrafya Öğretmenimiz Zehra Coşkun tarafından hazırlanan  ve saha ziyaretine kalma başarısı gösteren çalışmalar arasında yer alan "Tarih Kokulu Doğa: BİLSEM Bilim Sokağı" projemiz için bakanlık ziyareti gerçekleşti.

May

Ankara´da yapılan 48. Tubitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Finalinde; Antalya Bilim ve Sanat Merkezinin hazırladığı "Orta Asya´dan Emin KÖK´e Yaylı Çalgıların Atası Iklığ" isimli tarih projemiz Türkiye 3.cüsü olmuştur.

Nis

TÜBİTAK 48.Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışmasında Konya Bölgesindeki finalde Biyoloji ve Coğrafya´da üçüncülük; Tarih´te ise birincilik elde ettik.

Ara

Arkeoloji ve Jeoloji atölye öğrencilerimiz, anne ve babalarının katıldığı kil tablet etkinliğiyle hem tarihsel süreci yeniden yaşadılar hem de doyasıya eğlendiler.

Kas

Arkeoloji Dersi öğrencilerimiz Tarih öğretmeni Sedat ALTAŞ gözetiminde dersi Arkeoloji Müzesine taşıdılar.

Ara

7-8-9 ARALIK 2015 (BİLGEP) Bilim ve Sanat Merkezleri Tarih ve Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Eğitim Çalıştayı

Kas

07-09 ARALIK 2015 TARİHLİ ANTALYA BİLGEP PROJESİ SOSYAL BİLGİLER KATILIMCI LİSTESİ ANTALYA