"Karakterler ve Meslekler" ve "Projemi Yaygınlaştırıyorum" Destek Etkinliklerimiz

İngilizce ve Bilişim Teknolojileri birimlerinin "Karakterler ve Meslekler" ve "Projemi Yaygınlaştırıyorum"  etkinlikleri sunumları gerçekleştirildi.

İngilizce ve Bilişim Teknolojileri birimleri tarafından tüm destek dönemi öğrencilerinin katılımı ile "Karakterler ve Meslekler" ve "Projemi Yaygınlaştırıyorum"  etkinliği gerçekleşti. Öğrencilerimiz büründükleri karakteri İngilizce olarak konferans salonunda toplu bir etkinlikle sundular. Disiplinler arası bir çalışmaya imza atan öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirirken hem yaratıcılıklarını hem de toplum önünde sunum yeteneklerini sergilediler.

Hazırladıkları broşürleri arkadaşları ile paylaşan öğrencilerimiz sosyal sorumluluklarımıza ne kadar önem vermemiz gerektiğini bir kez daha vurguladılar.

Tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Yayın: 27.04.2016 - Güncelleme: 27.06.2021 00:34 - Görüntülenme: 356