T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Antalya Bilim ve Sanat Merkezi

MEB ORTAK SINAVLAR, 6 DERSTEN 100 PUAN ALAN ÖĞRENCİLER VALİMİZ MUAMMER TÜRKER TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Antalya Valimiz Muammer Türker Milli Eğitim Bakanlığı merkezi ortak sınavlarında birinci ve ikinci dönem 6 dersten 100 puan alan 10(on) öğrenciyi İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Nuri Gülay, aileleri ve okul müdürleriyle birlikte kabul etti. 10 Öğrenciden 3 Öğrencimiz Bilsem´e devam etmektedir...

 

Antalya Valimiz Muammer Türker kabulde yapmış olduğu konuşmasında; "Antalya akademik, sosyal ve kültürel alanlardaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren bir il haline geldi. Öğrencilerimizin başarıları artarak devam etmektedir. Başarının yanı sıra öğrencilerimizin tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek kendilerini sosyal ve sportif hayattan soyutlamadan geçirmeleri, ailelerinde buna destek vererek, öğrencilerimizle beraber yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmaları gelecek yıllardaki başarılarımızın katlanarak artmasına olanak sağlayacaktır. Öğrenci başarısının bu denli yüksek olmasından dolayı başta İl Milli eğitim Müdürümüz Osman Nuri Gülay olmak üzere ekibine, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

MEB Ortak Sınavlar  MEB Ortak Sınavlar.2  MEB Ortak Sınavlar.3

 

Daha sonra Antalya Valimiz Muammer Türker'in merkezi ortak sınavlarında birinci ve ikinci dönem 6 dersten 100 puan alan öğrencilere çeşitli hediyeler vermesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz...

 

Haber Kaynağı: Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.07.2015 - Güncelleme: 27.06.2021 01:24 - Görüntülenme: 907
  Beğen | 0  kişi beğendi