T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Antalya Bilim ve Sanat Merkezi

"ÖĞRENCİLER AB´Yİ ÖĞRENİYOR" PROJESİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü sorumluluğunda uygulanan "Öğrenciler AB'yi Öğreniyor Projesi" kapsamında  yapılan"Bilgi Yarışması " nda ikinci olan merkezimiz öğrencileri ödüllerini aldı.

Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliği'nin mali işbirliği kapsamında 2011 yılı IPA-I programından finanse edilen ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın faydalanıcısı olduğu, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü sorumluluğunda uygulanan "Öğrenciler AB'yi Öğreniyor Projesi" kapsamında yapılan "Bilgi Yarışması "na İngilizce  öğretmenimiz İbrahim Çetintaş'ın danışmanlığında katılan öğrencilerimiz Zeynep ERÇETİN, Egemen KÖKSAL, İris ALAGÖZ ve Ekin Nur NUMANOĞLU ikincilik elde etmişti.

Bilgi yarışması ve diğer yarışmalarda dereceye girenlerin ödül törenleri Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda 30 Haziran 2016 tarihinde yapıldı. Törende konuşan Antalya Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN, Bu projenin öneminden ve gençlerimizin AB'nin değerleri, politikaları ve temel haklar konusunda bilgi sahibi olmasına katkısından söz etti. Çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Yarışmada dereceye girerek bizleri onurlandıran öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.07.2016 - Güncelleme: 27.06.2021 00:17 - Görüntülenme: 509
  Beğen | 0  kişi beğendi