SİVİL SAVUNMA İKAZ-ALARM TATBİKATI

Merkezimizde 22.02.2017 tarihinde Saat: 16:00 da Savunma İkaz-Alarm, yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.

Merkezimizde 22.02.2017 tarihinde Saat: 16:00 da Sivil Savunma İkaz-Alarm, yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz salona toplanarak tatbikat ile ilgili gerekli bilgiler verildikten sonra sınıflara çıkarıldı. 1 .Siren ile öğrencilerimiz yangın merdivenlerini kullanarak binayı tahliye etmeleri sağlandı.

Bahçede ateş yakılarak nasıl söndürülmesi gerektiği uygulamalı olarak öğrencilerimize gösterildi. Yangınlar ile ilgili bilgiler verildi.

Daha sonra ilkyardım ile ilgili uygulamalı tatbikat yapıldı. Öğrenciler sınıflara çıkarıldı.

Deprem ile ilgili olarak 1. siren çalındığında öğrencilerimize sıraların yan taraflarına yatarak yaşam üçgeni oluşturulması istendi. Bir süre bekledikten sonra 2. siren ile yeniden bina tahliye edildi. Deprem ile ilgili bilgiler verildikten sonra tatbikat sonlandırıldı.

Yayın: 22.02.2017 - Güncelleme: 25.06.2021 16:55 - Görüntülenme: 425