Tangram Tasarım Matematik Birimi Kitaplığı

Öğrencilerin matematiği daha anlamlı ve gerçek hayatla ilişkili öğrenmelerine yardımcı olmak, matematikle ilgili daha çok okumalarını sağlamak,  matematiğin diğer disiplinlerle ilişkilendirmesine ilişkin farkındalık oluşturmak, kalıcı öğrenmeleri sağlayabilmek, motivasyonu arttırmak için matematik birimine tangram tasarımlı kitaplık oluşturuldu. Eğitim ortamlarının iyileştirilmesi, matematiğe ilişkin uyaranlarla donanık ortamlar sağlanması etkili öğretim süreçlerinin sağlanmasında önemlidir. Matematik birimi öğretmeni Gülnur Özbek, birim öğrencileri, veliler, okul idaresi ve personelinin desteği  ile oluşturulan kitaplığın yapım süreci tamamlandı. Öğrencilerin kaynaklardan kolaylıkla yararlanması sağlandı. Kitaplık içeriğinin ve kaynakların zenginleştirilmesine ilişkin çalışmalar ve destekler matematik birimi olarak devam ettirilmektedir.

Yayın: 28.11.2016 - Güncelleme: 25.06.2021 17:55 - Görüntülenme: 605