Etiket Sonuçları: Gülnur Özbek

Haz

Tübitak proje yarışmalarında, lise ve ortaokul kategorilerinde derece alan Matematik ve Tarih projelerimize istinaden proje sahibi öğrencilerimiz, danışman öğretmenlerimiz ve ayrıca Merkez Müdürümüz, yapılan törenle İl Milli Eğitim Müdürümüz Syn. Yüksel ARSLAN tarafından ödüllendirildi.

Haz

Kanguru Matematik sınavında Hakan Karakuş isimli öğrencimiz 10. sınıflar arasında Türkiye geneli birincilik başarısı elde etmiştir...

May

TÜBİTAK ortaokul öğrencileri arası araştırma projeleri yarışması Türkiye finalindeyiz. 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılan Türkiye finallerinde matematik birimi öğretmeni Gülnur Özbek´in danışmanlığında Süleyman Baha Dikici ve Miraç Başakın isimli öğrencilerin "Matematik Bilen Kurbağalar" projesi final etabında yarışıyor. Başarılar dileriz.

May

Daruşşafaka 8. Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışmasında kurumumuz öğrencisi Hakan Karakuş´un "Jensen eşitsizliğine geometrik ispat" isimli projesi, Matematik birimi öğretmeni Gülnur ÖZBEK danışmanlığında 23-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen final sergisinde 109 proje arasından teşvik ödülü(dördüncülük) almıştır.

May

Bu yıl 22.si düzenlenen Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatı´nda Hakan KARAKUŞ isimli öğrencimiz altın madalya, Ufuk DEMİRAY isimli öğrencimiz gümüş madalya, Emre AKDOĞAN isimli öğrencimiz bronz madalya kazanmıştır.

En İyi Matematiksel Modelleme Antalya´dan (Basında Biz)

Mrt

URFODU Bilim Olimpiyatı Final Sınavı 09 Nisan 2016 Cumartesi günü Saat: 09:15de Merkezimizde yapılacaktır.

Mrt

Kanguru Matematik Sınavı - 18 Mart 2016 Cuma günü Saat: 17:00 de ve 19 Mart 2016 Cumartesi günü Saat: 09:30 da Merkezimizde yapılacaktır.