Etiket Sonuçları: efe inan

Haz

Öğrencilerimiz NTV Haber Canlı yayınında...

Haz

3 Öğrencimizden 3 Dev Buluş. Öğrencilerimizin çalışmaları yerel ve ulusal basında ses getirdi.

Haz

Merkezimizden 12 yaşındaki Efe İnan engelliler için beyin gücüyle hareket eden araç, 16 yaşındaki Buket Zeren tahtaya kalkamayan arkadaşları için akıllı eldiven, aynı yaştaki Eren Kallıkçı ise yine beyin gücüyle evinde yerinde kalkamayanlar için evdeki eşyaları kontrol etmeyi sağlayacak buluşlar gerçekleştirdi.
Merkezimizden 3 öğrenci hayatı kolaylaştıracak 3 önemli buluşa imza attı. Çevrelerindeki engelli ve hastaları inceleyen öğrenciler, yaklaşık 6 ayda yaptıkları buluşlarla dikkati üstlerine çekti. Öğrenciler, buluşlarıyla Çin´de gerçekleştirecek yarışmaya katılmaya hak kazandı.

May

Scichallenge 2017 Bilim Olimpiyatında; Efe İNAN adlı öğrencimizin, Volkan ERGÜZEL danışmanlığında yapmış olduğu, Tek Çift Sayma Teorisi adlı projesi Matematik alanında Türkiye etabını geçerek Avusturya finaline kalma başarısı göstermiştir. Öğrencimizi ve danışman öğretmenini tebrik eder. Finallerde başarılar dileriz.

Kas

Merkezimiz öğrencilerinden Efe İNAN 29 Ekim Cumhuriyet Kupası satranç turnuvasında 12 yaş grubunda Antalya üçüncüsü oldu.