T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Antalya Bilim ve Sanat Merkezi

UFUK DEMİRAY ANTALYA BİLSEM´İN GURURU

Türkiye 20. Zeka Oyunları Yarışması, Türkiye İkinciliği (1.ci ile eşit puan alarak)

Türkiye Zeka Vakfı´nca düzenlenen Türkiye 20. Zeka Oyunları Yarışması´nda Oyun 2015 finallerinde 14-21 Yaş arası kategorisinde Antalya Bilim ve Sanat Merkezi öğrencimiz Ufuk DEMİRAY 165 puan alarak ikinci olmuştur. Kategori birincisi Boğaziçi Üniversitesi 2. sınıf öğrencisi; öğrencimizle aynı puan almış, averajla birinci olmuştur.

Antalya Bilsem öğrencimiz Ufuk DEMİRAY´ı bu büyük başarısından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz...

Bu yıl Türkiye Zeka Vakfınca düzenlenen 20. Ci Türkiye Zeka Oyunları Yarışması sonuçlandı. Müsabakalar Ankara Ortadoğu Teknik Üniversitesinde yapıldı.

2015 - 20. Türkiye 20. Zeka Oyunları Yarışmasına Antalya'dan Bilsemi temsilen katılan, Ufuk DEMİRAY ikinci oldu. 

Ufuk Demiray 14 – 21 yaş gurubunda birinci ile eşit puan alarak kazandığı başarı ile Türkiye 'de Antalya'nın gururu oldu. Ödülünü; Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı'dan aldı. Halıcı dereceye giren Ufuk DEMİRAY ve diğer öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Ödülünü aldıktan sonra konuşan Ufuk DEMİRAY: "Daha öncede bir çok yarışmalarda derece aldım. Ancak Türkiye genelinde finalist olarak bu başarıyı tamamlamak benim için yeni hedeflere yönelmek demektir. Başarımda payı olan öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Amacım okulumu ve Antalya'mızı her zaman en iyi derecelerle temsil etmektir" dedi.

 

Türkiye 20. Zeka Vakfı Yarışması: Oyun-2015

 

Haber Kaynağı: Antalya Haber Bülteni  Ajans1

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.12.2015 - Güncelleme: 27.06.2021 01:14 - Görüntülenme: 1329
  Beğen | 1  kişi beğendi