WELLBEİNG CHAMPİONS: NURTURİNG HAPPİNESS AT SCHOOL ETWİNNİNG PROJESİ (NASİYE YAMAÇ ŞAHİN)

Kuruculuğu okulumuz İngilizce öğretmeni Nasiye Yamaç Şahin tarafından yapılan Wellbeing Champions:Nurturing Happiness at School eTwinning projesi   ortaokul  öğrencileriyle  İtalya, Almanya,Yunanistanda bulunan okullarla  yürütülmeltedir. Projenin genel amacı ortaokul öğrencilerinin akademik başarılarına ek olarak, duygusal, sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyerek genel iyi oluşlarını artırmaktır . Proje, 2023 Eğitim Vizyonundaki “Yabancı Dil Eğitimi”, “Öğrenim Süreçlerinde Dijital İçerik ve Beceri Destekli Dönüşüm”, “Ortaöğretim Programında Akademik Bilginin Beceriye Dönüştürülmesi” ve STEM kriterlerine uymaktadır.

19-01-2024

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 13:23 - Görüntülenme: 79