Kas

29.11.2022 Tarihinde Merkemizde Yaşam Onkoloji Merkezinden Medikal Onkoloji Uzmanı Prof Dr Hasan Şenol Coşkun ve Onkolog Cerrah Operatör Dr Haluk Belen tarafından  velilerimize Serviks ve Meme Kanseri  konulu seminer verildi.

Kas

15 Kasım 2022 tarihinde kaybettiğimiz Fen Bilgisi Öğretmenimiz Ümit ÇETİNKAYA'yı dularla andık. Hocamızın vefatından önce almış oduğu henüz tarafına iltilmemiş olan Üstün Başarı belgesi Merkez Müdürümüz Arif AYDENİZ tarafından ailesine takdim edilmiş, ruhu için merkezimiz bahçesinde pişi dağıtılmıştır. Bilsem ailesi olarak merhume Ümit Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Kas

Merkezimiz Fen Bilimleri Öğretmenlerinden Ümit ÇETİNKAYA vefat etmiştir. Ümit Hocamıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Kas

Merkez Müdürümüz Arif AYDENİZ tarafından 12.11.2022 cumartesi günü velilere yönelik "Üstün Yetenekli Çocuğum Var!" adlı seminer programı düzenlenmiştir. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Konyaaltı Belediyesi tarafından merkezimiz mekatronik sınıfımıza malzeme desteğinde bulunuldu. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

TÜBİTAK Tarihinin gelmiş geçmiş tüm rekorlarını kırarak en başarılı kurumu olduk.

Finale 7 proje ile geldik 6 projemiz derece elde etti. Türkiye'nin en fazla ödül alan kurumu olduk.

Antalya genelinde 9 derece elde edildi. Antalya Kepez Bilsem 9 derecenin 6 sına imza attı.

Türkiye Finalinde

Coğrafya, Fizik ve Tarih alanında  TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ;

Değerler Eğitimi alanında TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ;

Biyoloji alanında TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ;

Matematik alanında TEŞVİK ödülü aldık.

16. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalinde Tüm alanlarda en fazla derece elde eden kurum olarak TÜBİTAK TÜRKİYE BİRİNCİSİ olduk.

Antalya Kepez bilsemi Efsane olarak tarihteki yerini almada emeği olan Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi canı gönülden tebrik ederiz.

Ekm

TÜBİTAK final sergisi başladı . Final servisine en çok proje gönderen okul olarak yedi projeyle yarış yapacağız biyoloji değerler eğitimi fizik teknolojik tasarım matematik ve coğrafya ve tarih alanlarında yarışıyoruz öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

E Twinning Kalite Etiketi ödülümüzü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre ÇALIŞKAN'ın elinden aldık.

Ekm

7 proje ile Diyarbakır final sergisindeyiz. Tübitak ortaokul öğrencileri arası proje yarışmasının Diyarbakır' da yapılacak olan Türkiye finaline biyoloji fizik matematik değerler eğitimi tarih coğrafya ve teknolojik tasarım alanlarından 7 proje ile katılım sağlıyoruz . Aynı zamanda finale en çok proje ile katılım sağlayan bilim ve sanat merkezi olma ünvanına da sahibiz öğrencilerimize başarılar dileriz

Ekm

Merkezimizde Destek eğitimi gruplarımızla ahşap atölyesinde matematiksel zeka oyunlarından hanoi kulesi yapımı uygulamalı olarak yapılarak öğrencilerimize tanıtılmıştır.

Ekm

25.10.2022 salı günü merkezimizde Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapılmıştır. Yönetim ve denetim kurullarına asil ve yedek üyeler seçilmiştir. Okul Aile Birliği Başkanımız Semra Hanım ve ekibine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder, yeni yönetim ve denetim kurullarına seçilen üyelerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Avrupa Kod Haftası kapsamında  okulumuz Ingilizce Öğretmeni Nasiye Yamaç Sahin rehberliğinde  öğrencilerimiz My Vacation Journal etkinliğini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Ekm

Merkez Müdürümüz Arif AYDENİZ, Müdür Yardımcımız Hamit UĞUZ'a Başarı Belgesini takdim etti.

Ekm

Merkez Müdürümüz Arif AYDENİZ, Biyoloji Öğretmenimiz Hatice ÜSTÜNER'e Üstün Başarı Belgesini takdim etti.

Ekm

Okulumuz, Antalya İl Mili Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Akreditasyonu ile Almanya'ya 4  ve Romanya'ya 8 öğrenci ile öğrenci hareketliliğine katıldı.  Hareketliliklerine katılan Antalya Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri deneyimlerini Erasmus Days günleri kapsamında okuldaki arkadaşları ile paylaştı. Erasmus panosu ile bilgilendirme yaptılar.